Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-09@03:39:32 GMT

چین ۱۳ هزار وب سایت را فیلتر کرد

تاریخ انتشار: ۴ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۴۷۷۹۱

رسانه‌های ملی چین اعلام کردند که دولت چین از آغاز سال ۲۰۱۵ میلادی، بالغ بر ۱۳ هزار وب سایت را تحت تاثیر نقض قوانین چین برای امنیت سایبری مسدود کرده است.

به گزارش صدای ایران،به نقل از رویترز، به گفته منتقدان دولت چین، این کشور از پنج سال پیش که شی جی پینگ، ریاست جمهوری چین روی کار آمد، آزادی بیان و انتقاد و اعتراضات مردمی را به بهانه افزایش امنیت سایبری از بین برده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دولت چین با رویکرد مقابله با اعتراضات مردمی و کنترل افکار عمومی به مسدود و متوقف کردن بالغ بر ۱۳ هزار وب سایت موجود و فعال در فضای مجازی اینترنت اقدام کرده است.

دولت چین در پاسخ به سوالات و ابهاماتی که در این باره بوجود آمده است، همواره عنوان کرده است که همه کشورها و دولت‌های جهان فضای اینترنت را برای کاربران خود به نوعی محدود و کنترل می کنند و این محدودسازی بستگی به قوانین و مقررات ملی آنها و فرهنگ جامعه‌شان دارد. بعنوان مثال، تمامی کشورها به نوعی از انتشار فرهنگ برهنگی یا ترویج خشونت جلوگیری بعمل می آورند.

شینهووا، رسانه ملی چین، در این باره اعلام کرده است که مقامات و مسئولان دولت چین تنها به منظور جلوگیری از انتشار فرهنگ برهنگی و ترویج خشونت، وب سایت ها، وبلاگ ها و سایر شبکه های اجتماعی را مسدود یا متوقف کرده اند.

علاوه بر این ۱۳ هزار وب سایتی که مسدود شده اند، بالغ بر ۱۰ میلیون حساب کاربری نیز در شبکه‌های اجتماعی نیز توسط دولت این کشور متوقف و مسدود اعلام شده اند. البته مسئولان مربوطه در این باره جزئیات و اطلاعات دقیق‌تری را منتشر نکرده‌اند و هنوز معلوم و مشخص نشده است که این وب سایت‌ها و حساب‌های کاربری دقیقا به چه دلیلی مسدود شده‌اند.

این گزارش‌های منتشر شده حاکی از آن است که بیش از ۹۰ درصد مردم چین از تلاش‌های دولت این کشور برای کنترل و مدیریت محتوای اینترنت و فضای مجازی رضایت دارند و بالغ بر ۶۳ درصد از آنها نیز معتقدند تلاش‌های دولت تنها به منظور کاهش خطر و سالم سازی فضای اینترنت بوده است.

دولت چین در قبال آزادی بیانی که فضای باز اینترنت به کاربران و شهروندان چینی می دهد همواره ابراز نگرانی کرده و به همین دلیل نیز اقدام به مسدودسازی، فیلترینگ و سانسور بسیاری از شبکه های فعال اجتماعی، وب سایت ها و وبلاگ‌ها کرده است. بنابراین دولت چین موتور جست‌وجوی اختصاصی و شبکه‌های اجتماعی محلی برای شهروندان خود راه‌اندازی کرده است تا بتواند بیشترین کنترل را بر فعالیت های کاربران خود داشته باشد.

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۷۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟

فناوری Video Over LTE یا به اختصار ViLTE، نام تکنولوژی تماس تصویری بر بستر نسل چهارم سیستم‌های مخابراتی است که به کاربران تلفن‌های هوشمند اجازه می‌دهد بدون نیاز به استفاده از دیتای اینترنت خود، با افراد دیگر تماس تصویری برقرار کنند. باید به این نکته توجه کنید که برای استفاده از این فناوری، باید به اینترنت 4G یا 5G دسترسی داشته باشید و این تکنولوژی فقط بدون استفاده کردن از حجم اینترنت شما، قابلیت تماس تصویری را برقرار می‌کند.

این تکنولوژی، بر پایه زیر سیستم‌های چند رسانه‌ای از طریق IP (IP Multimedia Subsystem یا به اختصار IMS) بنا شده است و دقیقا از همان پروتکل‌های کنترلی استفاده می‌کند که تکنولوژی VoLTE (تماس صوتی از طریق LTE) از آن‌ها بهره می‌برد.

این فناوری برای رمزگذاری و رمزگشایی استریم ویدیو، از کودِک* H.264 استفاده می‌کند. مزیت اصلی این کودِک نسبت به کودک 3G-324M که در تماس‌های تصویری بر بستر 3G استفاده می‌شد، کیفیت بسیار بالاتر آن است.

به دلیل اینکه کیفیت تماس تصویری در هنگام استفاده از این فناوری نباید افت کند،‌ ViLTE نسبت به سرویس‌های دیگر استریم که تاخیر در آن‌ها اهمیت بالایی ندارد، اولویت بالاتری دارد. به این ترتیب خیال استفاده کنندگان از این تکنولوژی از بابت عدم تاخیر و افت کیفیت تماس تصویری، راحت است.

تابحال موبایل‌های بسیار زیادی با قابلیت پشتیبانی از فناوری ViLTE به بازار عرضه شده‌اند. یکی از این محصولات، گوشی هوشمند داریا باند است که محصول مشترک داریا و شرکای تجاری خارجی‌اش است؛ شرکت داریا وظیفه توسعه اکوسیستم و بخشی از طراحی گوشی را برعهده داشته و تولید سخت‌افزارآن برعهده شرکای تجاری خارجی بوده است.

این محصول به شما اجازه می‌دهد که بدون نیاز به استفاده از حجم اینترنت خود، با دوستان و عزیزانتان که باند دارند تماس تصویری برقرار کنید.

داریا باند علاوه بر ویژگی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت، دارای صفخه نمایش AMOLED ۱۲۰ هرتزی است که بازی کردن یا وب‌گردی و تماشای فیلم و سریال را به امری لذت‌بخش تبدیل کرده است.

پردازنده دایمنسیتی ۷۰۵۰ محصول مدیاتک، قلب تپنده این گوشی هوشمند است. پردازنده‌ای که بین پردازنده‌های میان‌رده، عملکرد بسیار خوبی دارد. دوربین سه‌گانه، پشتیبانی از فناوری شارژ سریع و پشتیبانی از بسترWeb3 از دیگر ویژگی‌های داریا باند محسوب می‌شود.

نکته‌ای که نباید در هنگام استفاده از این فناوری فراموش کرد، این است که گاهی اوقات با اینکه تمامی تنظیمات درست بنظر می‌رسد، اما هنگام تلاش برای برقراری تماس ویدیویی، کاربر موفق به انجام این کار نمی‌شود. این مساله صرفا به دلیل شلوغ بودن شبکه است و با تلاش مجدد شانس برقراری تماس ویدیویی موفق بالاتر می‌رود.

* فرآیند سخت‌افزاری یا نرم‌افزاری که وظیفه فشرده‌سازی و از حالت فشرده خارج کردن داده‌های بسیار بزرگ را بر عهده دارد، کودِک نامیده می‌شود

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

دیگر خبرها

  • شما نظر بدهید / با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت مناسب اینترنت موافقید؟
  • شما نظر بدهید / آیا با ادعای وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت موافقید؟
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت دهه کرامت
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • ViLTE چیست و چه کاربردهایی دارد؟
  • نماینده مجلس: با فروش فیلترشکن به مردم یاد دادیم که می‌توانند خلاف کنند
  • افشای عمدی فایل صوتی ظریف به روایت سعید لیلاز /با خرابکاری در نطنز، این سایت چند ماه از کار افتاد /ایران زمین بازی را عوض کرده است
  • اتصال ۲۶۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان غربی به اینترنت پرسرعت
  • فیلتر شنی در دستگاه های تصفیه آب صنعتی
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت